PS5 prijs

Playstation 5 kopen? Opzoek naar de beste PS5 contoller of goedkoopste Playstation 5 aanbieding? Als de nieuwe PS5 prijs bekend is en je de nieuwste Playstation 5 console in Nederland kunt kopen dan zoeken wij bij alle online winkels de goedkoopste Playstation 5. Wij vergelijken PS5 bundels bij diverse shops om zo de scherpste prijzen te promoten. Zo zorgen we er ook voor dat iedereen kan profiteren van de goedkoopste Playstation 5 prijs.

Playstation 5 kopen

De beste PS5 prijs is wat ons betreft de goedkoopste. Betaal je bij de ene winkel €500 en bij de andere €600 voor dezelfde PS5 dan promoten wij de winkel met de €500 aanbieding. Zoals gezegd kijken we naar de totaal aanbieding en checken we gelijk of er geen addertjes onder het gras zitten. Denk hierbij aan levertijd en eventuele bezorgkosten en verzendingen. Handig toch? Want zo hoef jij geen verschillende websites meer te vergelijken met de beste PS5 prijs en houd je het goedkoop!

PS5 controller

Je koopt een Playstation 5 maar er zit maar 1 controller bij. Voor rond de €70 kun je de Playstation 5 controller kopen. Dit ligt er natuurlijk wel aan waar je de controller gaat kopen en of je profiteert een aanbieding.  Op playstation5controller.nl houden we je graag op de hoogte van de beste online Playstation 5 controller aanbiedingen. Ook hier geldt dat wij de beste ps5 aanbiedingen vergelijken en delen.

PS5 controller aanbieding

Hoe werkt het nog meer op onze website met die PS5 bundel aanbieding? Vanaf het moment dat je de Playstation 5 in Nederland kunt kopen vergelijken wij dagelijks alle websites die een Playstation 5 aanbieding hebben. De PS5 prijzen zetten we naast elkaar en laten jou de winkel zien waar je de goedkoopste playstation 5 kunt bestellen. We vergelijken niet alleen de prijzen maar tellen hierbij ook de bezorgkosten mee. Zo voorkom je dat het eindbedrag echt de scherpste is en jij verzekerd ben van de goedkoopste PS5 prijs.

Playstation 5 controller prijs

De Playstation controller prijzen voor het 5e model liggen volgens kenners rond de €70. De nieuwe PS5 gameconsole ligt naar verwachting eind 2020 in de winkel. Dat is dan ook het moment dat je de Playstation 5 controllers kan kopen. Omdat alle winkels en webshops in Nederland dezelfde Playstation 5 release datum hanteren zorgt dit ervoor dat de prijzen van de PS5 erg concurreren onder de online webshops. Uiteraard is er wel een bodemprijs maar veel winkels zullen interessante PS5 prijzen promoten. Soms kun je dan online los de goedkoopste Playstation 5 kopen en soms zal een bundel je veel meer voordeel geven.

PS5 controller?

De eerste vraag die je jezelf stelt is natuurlijk; Wat kunnen we nou eigenlijk verwachten van de nieuwe Playstation 5 controller? Hoe gaat hij eruit zien en wat kan dat ding nou eigenlijk? Inmiddels zijn er al aardig wat voorbeelden verspreid online maar echt concrete designs vinden we alleen in het patent terug.

ps5 controller design

De nieuwe controller lijkt iets dikker om het nog beter in de hand te laten liggen. Het heeft een digitaal scherm om zo beelden te splitsen waarvoor je bijvoorbeeld normaal even op ps knop moest drukken. Het scherm zou eventueel ook makkelijker een map moeten tonen

playstation 5 controller design

Ook de thumbsticks zijn iets groter. Dit om meer controle rondom het draaien en bewegen te creëren. De adaptive triggers in de L2 en R2-knoppen zien er iets scherper uit. Hierdoor voel je goed wanneer je bijvoorbeeld een gun gebruikt of met pijl en boog schiet. Ook het gas geven zou iets meer gevoel moeten geven.

PS5 controller white